Werken met Wingspan: je moet het maar kunnen.

Even voorstellen. Ik ben Sanne Witkamp en eigenaar van Wingspan. Wingspan is te huur. Ik werk alleen, of met een flexibel team van professionals. Ik werk uitsluitend samen met sterke partners. Die hoge kwaliteit kunnen leveren. Bij elke opdracht wordt bekeken welke specifieke kennis en ervaring nodig zijn om het beste resultaat te realiseren. Omdat uitvoering alles is en geen opdracht hetzelfde. 

Zo. Nu weet je wat we doen. 

Ik houd van direct contact met opdrachtgevers. Bel of mail me. Met je vraag. Of je probleem. Dan maken we een afspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Gewoon, vrijblijvend. Met koffie, bier of een boterham. 

Wie rekent, rekent op Wingspan. 

Over de kosten kan ik kort zijn. Het kan soms voor weinig, en soms voor veel. Alles hangt af van het gewenste bereik, de bestaande middelen enzovoorts. Wingspan doet ook projecten voor de lol en niet voor de centen. Dus als ik jou was, zou ik gewoon bellen. Dan kom ik met een prijs. Of jij komt met een budget, en ik geef aan wat we daarvoor kunnen doen. Wel zo simpel. 

Wie zijn wij?

Sanne Witkamp

Sanne (1976) is cultureel antropoloog én marketing strateeg. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in verschillende functies op gebied van sales, marketing en beleid richtte zij in 2010 Ketch Communicatie op. En participeerde zij in verschillende bedrijven. Sinds 1 januari 2016 is Ketch Communicatie opgegaan in Wingspan. Sanne onderneemt mee en adviseert bedrijven en organisaties op gebied van merk- en marketingstrategie. Daarnaast heeft zij uitgebreide kennis en ervaring op gebied van online branding, doelgroepgericht communiceren en content marketing. En ze schrijft. Korte stukjes. Voor web. 

+ Sterke partners

Wingspan is samenwerken. Sanne werkt samen met copywriters, art directors, filmmakers, webtovenaars, social media goeroes en allerhande ander talent. Execution is everything

Kennismaken?

sanne@wingspan.nl

06 -19 16 23 99 

Klanten weten waarom

Sanne werkt(e) voor: Erasmus School of Law, TVVL, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, Colorscan, Marginpar, Uneto-VNI, Bioscopen Leiden, ThePostOnline, ADSE (Consulting & Engineering), FNV Zelfstandigen Bouw, Technisch Bureau Afbouw, Bedrijfschap Afbouw, Luba Groep, Zilverline, SURFnet, Universiteit Leiden, Gemeente Leiden, SWIS, Vink Bouw, Interpulse, Platform Gevelisolatie, e.v.a.